www.AlleNederlandseBorrelglazen.nl Login

Help bij weergave instellingen

Je kan kiezen welke glazen worden weergegeven door de site, wanneer je bent ingelogd. Er worden 4 soorten glazen onderscheiden:

Door in het weergave menu de juiste knop aan te klikken, bepaal je wat je te zien krijgt. Onderstaande tabel illustreert dit voor een verzamelaar die geen grote glazen voor jenever met ijs verzamelt maar wel op zoek is naar het Friesland glas van Bokma.

Bokma
5.0 cm

BOKMA Friesland
5.3 cm

Bokma (achterzijde:) Bokma
6.3 cm

Bokma
7.2 cm

Bokma
5.0 cm

BOKMA Friesland
5.3 cm

Bokma (achterzijde:) Bokma
6.3 cm

Bokma
5.0 cm

Bokma (achterzijde:) Bokma
6.3 cm

BOKMA Friesland
5.3 cm

Bokma (achterzijde:) Bokma
6.3 cm

Wanneer je de onderste checkbox aanvinkt, worden je instellingen bewaard op de server. De volgende keer dat je inlogt is dit automatisch de weergave, ook als je vanaf een andere computer inlogt.
Wanneer je de checkbox niet aanvinkt, worden je nieuwe instellingen niet bewaard en ze gelden alleen zolang je de browser nog niet heb gesloten.